Waterkoker 4,2 liter huren

Aantal:
1 dag  10,00
incl. BTW
1 dag 8,26
excl. BTW
In huurmandje

Producteigenschappen

Hoogte
29cm
Merk
Hendi
Model
Griekspoor Feestverhuur
Kleur
RVS

Omschrijving

Waterkoker  huren 4,2L

Huur Nu: 4,2-Liter Waterkoker voor Ultiem Gemak en Smaak

Op zoek naar de perfecte aanvulling voor jouw evenement of bedrijfsbijeenkomst? Ontdek onze 4,2-liter waterkoker, de ultieme oplossing voor het serveren van heerlijke thee, koffie of warme dranken op grote schaal. Maak indruk op je gasten met gemak en kwaliteit, en huur vandaag nog onze professionele waterkoker.

Waarom Onze 4,2-Liter Waterkoker Huren?

🌡️ Groot Capaciteitsvermogen: Met een royale capaciteit van 4,2 liter voorziet onze waterkoker moeiteloos in de behoeften van grotere groepen. Geen gedoe meer met herhaaldelijk bijvullen - de perfecte keuze voor evenementen van elke omvang.

🔥 Snel en Efficiënt: Dankzij het krachtige verwarmingselement bereikt onze waterkoker snel de gewenste temperatuur. Geen wachttijd, alleen direct genieten van warme dranken.

🎉 Elegante Presentatie: Onze waterkoker combineert functionaliteit met stijlvol design. Het strakke ontwerp past moeiteloos in elke setting, van formele bijeenkomsten tot informele feestjes.

🔄 Eenvoudig in Gebruik: Geen ingewikkelde bediening. Onze waterkoker is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, zodat jij je kunt concentreren op het verwennen van je gasten.

EIGENSCHAPPEN WATERKOKER HUREN:

  • 4,2 liter
  • RVS
  • 2000 watt

Water koker HUREN OMGEVING DEN HAAG, ROTTERDAM EN ZUID-HOLLAND

Extra Productopties

1 dag 7,50

incl. BTW

1 dag 6,20

excl. BTW

In huurmandje
Een haspel is altijd handig wanneer u meerdere elektrische apparaten op afstand gaat gebruiken.