Over ons

Over ons

‘Wij streven ernaar om de klant onze beste service aan te bieden, wij gaan verder waar vele andere bedrijven stoppen’

Porfolio

Griekspoor Feestverhuur – Ons verhaal

Griekspoor Feestverhuur is een jong en innovatief bedrijf. Wij streven ernaar om de klant onze beste service aan te bieden, wij gaan verder waar vele andere bedrijven stoppen. Griekspoor Feestverhuur is een familiebedrijf wat begon in 2014 door vader(Charel sr) en zoon(Charel jr). Na vele jaren ervaring zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf wat maatwerk kan leveren. Wij beschikken over een grote loods waardoor wij veel tot ons eigen beschikking hebben.

Het begin

Het begon allemaal op Charel jr zijn 18de verjaardag. Wij wilde een partytent huren en konden nergens terecht. Na lang zoeken toch een partytent gehuurd en laten opzetten. Toen de avond viel ging het regenen en regende het dwars door de tent heen, daar ging zijn 18de verjaardag. De service en nazorg was zo slecht dat wij wel zeker wisten dat wij dit beter konden doen.

Nu na een paar jaar, staan wij bekend om de beste kwaliteit tenten met de beste service. Iedereen die contact opneemt word tot het uiterste geholpen en hoeven bijna niks zelf te doen.

Uniek

Wij verhuren kwaliteitsproducten om een feest nog leuker te maken. In overleg kunnen wij uw complete evenement of feest verzorgen. Denk hierbij aan verjaardagen, bedrijfsfeesten, catering, themafeesten en nog veel meer! Ook kunnen we u in samenwerking met onze partners voorzien van entertainment op maat.

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor service bieden? Ga dan snel naar de Service pagina.

Wij hebben meerdere succesvolle opdrachten uitgevoerd voor: