Statafel rok huren - Blauw met strik

1 dag  6,00
incl. BTW
1 dag 4,96
excl. BTW
In huurmandje

Producteigenschappen

Merk
Griekspoor Feestverhuur
Model
Rok
Kleur
blauw

Omschrijving

Statafel Rok Huren - Blauw met strik

LETOP: Dit is alleen de hoes. Wilt u een statafel erbij huren? klik dan HIER

Het is mogelijk om apart  blauwe statafel rokken te huren bij Griekspoor Feestverhuur. Dit kunt u bijvoorbeeld doen als u zelf al statafels in uw bezit heeft. U kunt kiezen uit verschillende soorten kleuren. Alles verhuren wij als stretch behalve de groene, rode, blauwe en zwarte. Blauwe statafel rok huren voor statafels met een diameter van 80 of 90 centimeter. Kwalitatief en betaalbaar huren bij Griekspoor Feestverhuur. Reserveer nu!

U hoeft de hoezen niet te wassen, dit doen wij voor u.

Bekijk ook onze recente klussen en actie op onze Facebook. 

Wilt u dit product langer huren dan 1 dag? Geef dit aan bij de offerte en wij maken een offerte op maat.

Blauwe Statafel Rok Huren in o.a. Den Haag, Rotterdam of Westland bij Griekspoor Feestverhuur

De statafelrokken passen om statafels met een diameter van 80 of 90 centimeter.

Transformeer jouw evenement met de toevoeging van onze Blauwe statafel rok met strik, nu beschikbaar voor verhuur. Of het nu gaat om een elegante bruiloft, een formele bedrijfsbijeenkomst of een feestelijke verjaardag, deze statafel rokken voegen een stijlvolle en verzorgde uitstraling toe aan elke setting.

Het diepe zwarte kleurenschema is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij verschillende decorstijlen, waardoor jouw evenement een verfijnde afwerking krijgt. De toegevoegde strik aan de achterkant voegt een vleugje charme toe en geeft de ruimte een extra elegante touch.

Onze statafel rokken met strik zijn niet alleen stijlvol, maar ook eenvoudig te installeren, waardoor je tijd en moeite bespaart bij de voorbereiding van jouw evenement. Gemaakt van hoogwaardige materialen zorgen deze rokken voor een nette uitstraling gedurende het hele evenement.

Wij bieden het gemak van verhuur zonder de kosten van aanschaf. Laat ons de levering en het ophalen regelen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van jouw evenement.