Services

Services

Griekspoor Feestverhuur

Wij verhuren kwaliteitsproducten om een feest nog leuker te maken. In overleg kunnen wij uw complete evenement of feest verzorgen. Denk hierbij aan verjaardagen, bedrijfsfeesten, catering, themafeesten en nog veel meer! Ook kunnen we u in samenwerking met onze partners voorzien van entertainment op maat.Onder onze beste service kunt u het volgende verwachten:

Het opzetten en afbouwen van een partytent

In overleg kan er voor gekozen worden om de partytent door ons te laten opzetten en afbouwen. Dit kan u heel erg veel werk schelen, waar u natuurlijk geen zin in heeft als u druk bezig bent met de voorbereidingen van het feest zelf. Na dat de exacte plek gekozen is heeft u geen omkijken meer naar de partytent. Wij gaan snel en professioneel te werk en zorgen ervoor dat de partytent goed en stevig vast staat.

Contact

Bezorgservice

U kunt er voor kiezen om voor een klein bedrag de materialen te laten bezorgen door de bezorgdienst. U kunt zelf een dag en tijdstip aangeven, zelfs in de avonduren. De materialen worden altijd geleverd op de exacte feestlocatie.

Contact

Catering Service

Het is mogelijk om door ons een catering service in te laten schakelen. Wij beschikken over verschillende contacten en krijgen hierdoor een betaalbare prijs. Van een complete Surinaamse catering tot aan belegde broodjes, wij maken het mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Gasfles Service

Huurt u een heater of barbecue? Dan heeft u hier een gasfles voor nodig. Wij bieden als service aan dat wij de gasfles voor u leveren. U huurt bij ons een gasfles voor de zelfde prijs waar wij de gasfles vandaan moeten halen, wij vragen hier geen extra kosten voor.

Contact

Ballonnen Service

U kunt er voor kiezen om door ons op maat gemaakte ballonnen te leveren. Van trouwerijen tot verjaardagen, alles is mogelijk. Wij beschikken over een partner die dit helemaal op maat voor u kunt maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Griekspoor Feestverhuur.

Contact

All-in Service

U kunt altijd al u wensen bespreken met Griekspoor Feestverhuur. Wij proberen altijd zo veel mogelijk voor u in werkelijkheid te brengen. Wilt u iets en ziet u het niet op onze website? Neem dan contact op met Griekspoor Feestverhuur.

Contact