Podium huren - Verschillende maten

1 dag  22,00
incl. BTW
1 dag 18,18
excl. BTW
In huurmandje

Producteigenschappen

Breedte
200cm
Hoogte
40/60/80 CM
Lengte
100cm
Merk
Griekspoor Feestverhuur
Model
Podium
Kleur
Zwart

Omschrijving

Podiumdeel Rood huren

Bent u opzoek naar een ophoging of een podium? Dan zit u goed bij Griekspoor Feestverhuur. Een podium huren kan handig zijn voor een optreden, bedrijfsopening of presentatie. De podiumdelen hebben een strakke uitstraling en zien er goed verzorgd uit. Door de verschillende delen van 1x2 meter kan je zelf uitkiezen hoe groot je het podium wilt hebben. Een podiumdeel kan je instellen op verschillende hoogtes om de juiste hoogte in acht te nemen.

De podium delen zijn erg stevig waardoor er ook op gedanst kan worden. Door de instelbare hoogte past het podium ook in een partytent. U kunt er voor kiezen dat het podium door ons word geïnstalleerd en opgezet. Het podium is uitgerust met een tapijt aan de bovenkant zodat het niet glad is.

Wij zouden eventueel ook speakers, spreekgedeeltes, stoelen of tafels bij kunnen leveren. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Er passen 3 podiumdelen op een bijpassende kar.

‘Stevig podium huren in alle maten en in hoogte verstelbaar! Handig voor optredens of presentaties. Past in een partytent’

Neem een kijkje op onze facebook pagina voor de recente klussen.

Eigenschappen Podium Huren:

  • 1X2 meter per deel, meerdere delen beschikbaar
  • In hoogte verstelbaar (40/60/80 CM)
  • Makkelijk te vervoeren
  • Bekleed met tapijt
  • Zeer stevig en zwaar, afgewerkt met alu hoeken

Podiumdelen Huren in o