Pilaar huren - wit 60cm

Aantal:
1 dag  12,50
incl. BTW
1 dag 10,33
excl. BTW
In huurmandje

Producteigenschappen

Breedte
50cm
Hoogte
60cm
Lengte
50cm
Merk
Griekspoor Feestverhuur
Model
pilaar
Kleur
wit

Omschrijving

Pilaar huren 60CM

Pilaren worden geleverd zonder de leeuw, de leeuw is er wel apart bij te bestellen!

Bent u opzoek naar iets speciaals om uw bijeenkomst aan te kleden? Wij hebben verschillende pilaren in ons assortiment wat u kunt gebruiken als decoratie. De vierkante zuilen kunnen gebruikt worden als onderstel voor verschillende decoratie, taart of bijvoorbeeld voor een plant. Hierdoor maakt u elke gelegenheid net wat stijlvoller. Wij hebben deze pilaren in 2 verschillende maten, 60cm hoog en 120cm hoog. De zuilen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit materiaal met een chrome afwerking op de hoeken.  Het materiaal wat gebruikt is om de pilaren te maken is moeilijk krasbaar, dit zorgt ervoor dat u de zuilen altijd in goede staat ontvangt.

De zuilen worden vaak gebruikt bij een babyshower, bruiloft of verjaardag als aankleding van het feest. De pilaren zijn door het formaat bijna in elke auto te vervoeren.  U kunt deze zuilen huren in combinatie met ander deco materiaal, kijk hiervoor naar onze andere decoratie producten.

Wanneer u een kijkje neemt op pinterest, kunt u zien wat u allemaal met de pilaren zou kunnen gaan doen om als decoratie te gebruiken.

Wilt u pilaren huren? Zoek dan niet verder

Neem een kijkje op onze facebook pagina voor de recente klussen.

Eigenschappen Zuil Huren 60CM :

  • Deze is 60CM
  • breedte 50cm lengte 50cm
  • Zeer stevig, afgewerkt met alu hoeken

Pilaren Huren in o.a. Den Haag, Rotterdam en Westland