Opbouw en afbouw 4X4 Partytent Service

Aantal:

50,00

2 dagen

incl. BTW

50,00

1 dag 

incl. BTW

41,32

1 dag

excl. BTW

In huurmandje
Opbouw en afbouw 4X4 Partytent Service
>
  • Opbouw en afbouw 4X4 Partytent Service
<

Omschrijving

Opbouw en afbouw voor de 4X4 meter partytent

In overleg kan er voor gekozen worden om de partytent door ons te laten opzetten en afbouwen. Dit kan u heel erg veel werk schelen, waar u natuurlijk geen zin in heeft als u druk bezig bent met de voorbereidingen van het feest zelf.

Na dat de exacte plek gekozen is heeft u geen omkijken meer naar de partytent. Wij gaan snel en professioneel te werk en zorgen ervoor dat de partytent goed en stevig vast staat.

De opbouw van de 4x4 partytent kost ongeveer 45min-60min. Laat van te voren in de opmerkingen weten of het ver lopen is naar de plek van de tuin en of wij hier met de auto kunnen komen. 

LETOP:

  • De plaatst van de partytent moet altijd helemaal leeg zijn en er mogen geen spullen staan. Dit omdat wij altijd eerst het dak opbouwen op de grond. 
  • Zorg ervoor dat er rondom de afmetingen van de tent altijd rond de halve meter extra beschikbaar is voor het opbouwen van de tent.
  • Laat van te voren in de opmerkingen weten of het ver lopen is naar de plek van de tuin en of wij hier met de auto kunnen komen. 
  • De opbouw van de 3X6 partytent kost ongeveer 45min-60min.