Koelkast Tafelmodel Huren

Aantal:
1 dag  30,00
incl. BTW
1 dag 24,79
excl. BTW
In huurmandje

Producteigenschappen

Merk
Griekspoor Feestverhuur
Model
Koelkast
Kleur
wit

Omschrijving

Tafelmodel Koelkast huren omgeving Zuid-Holland

Op zoek naar extra koelruimte voor je evenement, feestje of tijdelijke behoefte? Onze tafelmodel koelkasten zijn de perfecte oplossing. Met compacte afmetingen en indrukwekkende koelcapaciteit bieden ze een handige opslagmogelijkheid voor al je gekoelde lekkernijen.

Of je nu een feestje thuis organiseert, een zakelijk evenement plant, of gewoon wat extra koeling nodig hebt, onze tafelmodel koelkasten zijn flexibel en gebruiksvriendelijk. Ze passen gemakkelijk in elke ruimte en zijn ideaal voor het bewaren van dranken, hapjes en andere gekoelde producten.

Bespaar jezelf de kosten en moeite van de aanschaf van een nieuwe koelkast die je slechts tijdelijk nodig hebt. Huur vandaag nog een tafelmodel koelkast bij ons en geniet van de voordelen van extra koelruimte zonder de lange termijn verplichtingen. Klik hier om onze beschikbaarheid te controleren en je reservering te maken. Met onze betrouwbare service zorgen we ervoor dat je evenement koel en verfrissend verloopt!"

koelkast Huren in o.a. Den Haag, Rotterdam en Westland

U kunt onze facebookpagina in de gaten houden voor al onze recente klussen.

Extra Productopties

1 dag 7,50

incl. BTW

1 dag 6,20

excl. BTW

In huurmandje
Een haspel is altijd handig wanneer u meerdere elektrische apparaten op afstand gaat gebruiken.

1 dag 2,50

incl. BTW

1 dag 2,07

excl. BTW

In huurmandje
Wanneer u tijdelijk gebruik maakt van een elektrisch apparaat die niet dichtbij een stopcontact zit is het makkelijk om hier een v...