Barbecue aanhanger huren

Aantal:
1 dag  150,00
incl. BTW
1 dag 123,97
excl. BTW
In huurmandje

Producteigenschappen

Merk
Griekspoor Feestverhuur
Model
barbecue aanhanger
Kleur
zwart

Omschrijving

Barbecue aanhanger huren omgeving Zuid-Holland

Verhoog de sfeer en culinaire ervaring op jouw evenement met het huren van onze barbecue aanhanger met ingebouwde afzuiger. Deze unieke en praktische toevoeging tilt jouw barbecue-ervaring naar een hoger niveau en maakt het organiseren van evenementen een stuk eenvoudiger.

Eigenschappen barbecue aanhanger:

 • Geen rijbewijs nodig
 • 3 - pits gas barbecue
 • Gasfles niet inbegrepen
 • Ingebouwde afzuiger. kan ook gehuurd worden zonder afzuiger

Waarom onze Barbecue Aanhanger met Afzuiger:

 1. Complete Mobiliteit: Onze barbecue aanhanger is ontworpen voor mobiliteit, waardoor je de perfecte buitenbarbecue-omgeving kunt creëren, waar je maar wilt. Het is ideaal voor evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, buurtbijeenkomsten en meer.

 2. Ingebouwde Afzuiger: Met de ingebouwde afzuiger blijft de lucht fris en rookvrij, waardoor jouw gasten comfortabel kunnen genieten van de heerlijke geuren en smaken van de barbecue. Dit zorgt voor een aangename omgeving zonder dat rook de sfeer bederft.

 3. Ruime Grilloppervlakte: Onze barbecue aanhanger biedt voldoende ruimte om een groot aantal gerechten tegelijk te bereiden. Of je nu hamburgers, steaks, groenten of andere lekkernijen grilt, deze aanhanger voorziet in jouw culinaire behoeften.

 4. Eenvoudig te Bedienen: Met gebruiksvriendelijke bedieningselementen is onze barbecue aanhanger gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor degenen zonder uitgebreide barbecue-ervaring. Hierdoor kunnen zowel professionals als beginners genieten van de kunst van het barbecueën.

Waarom Huren:

 • Flexibiliteit: Huur onze barbecue aanhanger voor het exacte aantal dagen dat je nodig hebt, zonder je zorgen te maken over opslag na afloop.

 • Kostenbesparend: Vermijd de kosten van het aanschaffen en onderhouden van een barbecue aanhanger. Onze verhuurservice biedt een kosteneffectieve oplossing voor jouw evenement.

 • Professionele Ondersteuning: Profiteer van onze expertise en krijg professionele ondersteuning bij het opzetten en bedienen van de barbecue aanhanger, zodat je je kunt concentreren op het genieten van het evenement.

Maak van jouw evenement een smaakvol succes door onze barbecue aanhanger met afzuiger te huren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze mobiele barbecue-oplossing jouw buitenbelevenis kan verrijken.

Barbecue aanhanger Huren in o.a. Den Haag, Rotterdam en Westland

U kunt onze facebookpagina in de gaten houden voor al onze recente klussen.

Extra Productopties

1 dag 40,00

incl. BTW

1 dag 33,06

excl. BTW

In huurmandje
Huurt u een heater of barbecue? Dan heeft u hier een gasfles voor nodig. Wij bieden als service aan dat wij de gasfles voor u leve...

1 dag 7,50

incl. BTW

1 dag 6,20

excl. BTW

In huurmandje
Een haspel is altijd handig wanneer u meerdere elektrische apparaten op afstand gaat gebruiken.

1 dag 15,00

incl. BTW

1 dag 12,40

excl. BTW

In huurmandje
Geen zin in de schoonmaak? Laat het dan aan ons over.